Nieuw in 2018: Gezond Afvallen bij Bodyfit!

Wil je dit jaar écht aan de slag met je goede voornemens? Begin het jaar gezond en doe mee met Gezond Afvallen bij Bodyfit! In 8 weken gaan wij je helpen om af te vallen én fitter te worden.

Gezond Afvallen
Wil je graag beginnen met fitness, maar weet je niet precies waar en hoe je van start moet gaan? Droom je er al een tijdje van om nu écht die overtollige kilo’s kwijt te raken, maar vind je het moeilijk om dit zelf te doen? Of heb je het al vaker geprobeerd, maar zorgde dit elke keer weer voor het bekende ‘jojo’-effect en hield je het niet lang vol? Als je op één van deze vragen ‘Ja’ hebt kunnen antwoorden, is het Gezond Afvallen-programma van Bodyfit echt iets voor jou!

8 weken professionele begeleiding
Tijdens het Gezond Afvallen-programma gaan onze professionals jou 8 weken lang helpen met afvallen, fitter worden én met het aanleren van een gezonde levensstijl. Door je intensief te begeleiden op het gebied van fitness, voeding en mentale ondersteuning kun je na deze 8 weken zelf de gezonde levensstijl doorzetten. Het gezonder worden en afvallen houdt dus niet op als het programma klaar is!

Het programma
Gezond Afvallen loopt van 8 januari tot 5 maart. Met een kleine groep van maximaal 16 deelnemers gaan we aan de slag. Het is de bedoeling om 3x per week te komen trainen bij Bodyfit. Hiervan is één training volgens een persoonlijk fitness schema, gericht op krachttraining, één training is een groepsles (power, cycle of bootcamp) en één training is een small group personal training. Het programma begint met een uitgebreide intake, waarin we jouw persoonlijke situatie bespreken, zodat we hier het programma perfect op kunnen aansluiten. Vervolgens gaan we elke week een lichaamsmeting- en weging uitvoeren om de progressie bij te houden en zullen we geregeld fitheidstesten uitvoeren. Uiteraard wordt je ook bijgestaan op het gebied van voeding (door diëtisten) en is er een stuk mentale ondersteuning. We doen er alles aan om je te helpen met het behalen van je fysieke doelen!

Investeer in jezelf!
Het volgen van het Gezond Afvallen programma kun je zien als een investering in jezelf. Door nu 8 weken lang intensief en onder begeleiding te sporten op een verantwoorde manier, weet je straks precies hoe je dit (met of zonder begeleiding) door kan zetten.

De kosten voor het programma bedragen eenmalig € 159. Dit is inclusief:

  • 8 weken onbeperkt sporten incl. groepslessen
  • Fitheidstest en wekelijkse weegmomenten
  • Voorlichting en hulp van een diëtiste
  • Begeleiding van professionele fitnesstrainers
  • Op maat gemaakt trainingsschema
  • Small group lessen
  • Gratis gebruik van de app Virtuagym Pro

LET OP: maximaal 16 personen

Informatieavonden
Wil je meer informatie? Op 2, 3 en 4 januari houden we een vrijblijvende infoavond. Kom langs bij Bodyfit, dan beantwoorden we graag al je vragen!

Begin het jaar goed, begin het jaar gezond!

Vrijblijvend inschrijven
Schrijf je vrijblijvend in als kandidaat en ontvang het inschrijfformulier per e-mail!

Velden met een * zijn verplicht