Spinning Marathon voor Edwin van der Sar Foundation (hersenletsel)

Meld je aan via onderstaand formulier!

Bodyfit organiseert op zaterdag 7 april, van 12:00 tot 17:00 uur, een Spinning Marathon voor het goede doel! Alle opbrengsten van de Spinning Marathon gaan naar de Edwin van der Sar Foundation, ter ondersteuning van diverse projecten voor mensen met hersenletsel. Tijdens het vijf uur durende evenement zijn 15 spinning bikes te huur voor € 15 euro per uur of € 7,50 per half uur. Gedurende de dag is er plek voor 100 deelnemers, die zullen fietsen onder het genot van opzwepende muziek en lekkere versnaperingen. Uiteraard is het ook mogelijk om als supporter langs te komen en om een eventuele losse donatie te doen voor het goede doel.

Edwin van der Sar Foundation
De Edwin van der Sar Foundation ondersteund diverse projecten rondom de revalidatie, participatie en preventie van hersenletsel. De organisatie treedt als stimulerende en verbindende factor op tussen patiënten, revalidatiecentra, ziekenhuizen, woon-zorglocaties en verzekeraars. Door effectief samen te werk kan de zorg voor de patiënten verbeterd worden en door veel in te zetten op beweging herstellen de hersenfuncties beter. Ook het sociale contact tijdens het sporten is hierbij erg belangrijk.

Erkend NAH-preventiecentrum
Bodyfit Wierden is een erkend preventiecentrum voor niet-aangeboren-hersenletsel en maakt onderdeel uit van het project ‘Meet me @ the Gym’. Dit project is opgestart in samenwerking met de Edwin van de Sar Foundation, Hersenstichting Nederland, Vereniging Sportgeneeskunde en Fit!Vak (brancheorganisatie fitness). Bij een NAH-preventiecentrum is het mogelijk om onder deskundige begeleiding en met veel persoonlijke aandacht te trainen in rustige ruimtes. Voor mensen met hersenletsel is het noodzakelijk om te blijven bewegen. Dit verkleint de kans op een terugval, verbetert de hersenfuncties en zorgt voor nieuwe, positieve energie.

In het kort:
Wat: Spinning Marathon voor hersenletsel
Waar: Bodyfit, Nijverheidsstraat 7, Wierden
Wanneer: zaterdag 7 april
Hoe laat: 12:00 uur tot 17:00
Waarom: geld ophalen voor Edwin van der Sar Foundation
Opgeven: via onderstaand formulier of bij de balie
Vragen? Mail info@bodyfitwierden.nl of bel 0546-571690

RESERVEER EEN FIETS: