Corona - Veelgestelde vragen

“Tot hoe lang is Bodyfit gesloten?”
Op dit moment gelden de maatregelen tot en met 28 april. Wij hopen uiteraard dat we daarna weer open kunnen, maar dit is nog niet zeker. We houden u op de hoogte!

 “Welke mogelijkheden zijn er nu ik niet kan sporten bij Bodyfit?”
We doen onze uiterste best om u op afstand te begeleiden bij het sporten en een gezonde levensstijl. Er staan al veel online lessen, video’s, workouts, tips en adviezen op onze speciale Corona Content pagina.

 “Wordt er in deze periode automatisch geïncasseerd?”
Ja, de automatische incasso wordt zoals gewoonlijk uitgevoerd. We proberen u via bovenstaande middelen op afstand zo veel mogelijk hulp te bieden en we hopen dat u ons in deze tijd blijft steunen d.m.v. uw lidmaatschap.

 “Wordt er een compensatie gegeven nu Bodyfit gesloten is?”
We zijn aan het nadenken over een passende compensatie, die past binnen de middelen die we hebben. Op 25 oktober 2020 bestaat Bodyfit 25 jaar en dat is door u. Op gepaste wijze hopen wij hier gehoor aan te kunnen geven samen met u.

 “Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk bevriezen vanwege het coronavirus?”
Nee, het is niet mogelijk om uw lidmaatschap tijdelijk te bevriezen.

 “Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen vanwege het coronavirus?”
Als u uw lidmaatschap wegens het Coronavirus wenst op te zeggen, gelden hiervoor de gebruikelijke voorwaarden uit ons reglement. Hierbij geldt 1 maand opzegtermijn. Let op: indien u nu wenst op te zeggen, blijft u (met de 1 maand opzegtermijn) tot 31 mei lid. Wij verwachten echter dat we dan alweer geopend zijn, zodat u gewoon weer gebruik kunt maken van ons sportcentrum. Wilt u toch opzeggen? Klik hier om een uitschrijfformulier aan te vragen.

 “Is Bodyfit bereikbaar voor vragen?”
Ja, wij zijn per e-mail (info@bodyfitwierden.nl) bereikbaar voor vragen. Let wel, onze inbox wordt in verband met het coronavirus minder vaak gelezen dan normaal. Heeft u een dringende vraag? Via Facebook reageren we waarschijnlijk sneller.

Bekijk ook onze andere Corona pagina’s: