Corona - Nieuws & Algemeen

Bodyfit is sinds 15 maart gesloten in verband met het Corona virus. Deze maatregel van het kabinet duurt in ieder geval tot en met 28 april. Op deze pagina vindt je nieuws en algemene tips & adviezen.

Blijf thuis, blijf bewegen en blijf gezond! ⁣

Bekijk ook onze andere Corona pagina’s:

 

START BUITEN TRAINING VANAF 18 MEI

Goed nieuws! Vanaf maandag 18 mei gaan we weer beginnen met alle groepslessen én vrije fitness training op ons buitenterrein. Wij zijn ontzettend blij dat dit binnen de huidige regels van het RIVM weer is toegestaan! Samen sporten is toch véél leuker dan thuis voor een beeldscherm.

Je leest hier alles over op deze pagina 

Start groepslessen buiten - Geleend materiaal inleveren⁣

De maatregelen zijn versoepeld: ook volwassenen mogen vanaf 11 mei in de buitenlucht sporten in groepen van max. 10 personen. We gaan daarom zo snel mogelijk weer starten met kleine groepslessen op ons buitenterrein!⁣

Er is ondertussen veel tumult in het nieuws over de fitness-branche. We zijn samen met de branche-vereniging druk aan het lobbyen om ervoor te zorgen dat we de deuren eerder dan 1 september mogen openen. De directeur van NL Actief heeft hierover dinsdag een gesprek met de desbetreffende minister. Als team zijn wij druk bezig met plannen opstellen om binnen de huidige geldende regels zo veel mogelijk te kunnen doen. We verwachten zeer waarschijnlijk op zeer korte termijn (volgende week) te starten met kleine groepslessen en we hopen dat we binnen ook een stuk eerder dan 1 september weer mogen beginnen

Voor de groepslessen buiten hebben we echter wel de materialen die we hebben uitgeleend nodig. We willen iedereen die wat heeft geleend daarom vragen om het geleende materiaal in te leveren op: ⁣maandag 11 mei tussen 11.30 en 13.30⁣

Wij gaan aanstaande maandag in spoed-overleg over de invulling en details van de nieuwe groepslessen. Houd onze kanalen in de gaten.⁣

We hopen iedereen snel weer te zien!

JEUGD 🔹 Fitness Training buiten start vanaf 11 mei!

Goed nieuws! Wij hebben toestemming van de gemeente Wierden om te beginnen met training voor de jeugd op ons buitenterrein.

Gratis voor alle leden én (klein)kinderen van leden! 👍

We starten vanaf volgende week maandag 11 mei op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag met fitness training voor de jeugd in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar. Uiteraard met de geldende regels van het RIVM.

Lees deze pagina voor meer informatie en meld je aan!

SPORTEN OP 1,5 METER AFSTAND

We hebben woensdag hard gewerkt om de sportschool voor te bereiden op het moment dat we weer open mogen. Door de indeling aan te passen staat elk toestel op 1,5 meter afstand tot elkaar, zodat we de corona maatregelen in acht kunnen houden. We hopen dat we zo na 20 mei weer open kunnen!

MATERIAAL UITLEEN - Vanaf maandag 27 april: halterset, step & XCO

Omdat we gisteren hebben gehoord dat de huidige maatregelen worden verlengd tot ten minste 20 mei, hebben we besloten om te beginnen met het uitlenen van materiaal! Ondanks alle online lessen, video’s en huis-tuin-en-keuken oplossingen hopen we jullie hiermee nog beter thuis in beweging te kunnen houden!⁣ ⁣

Om dit succesvol te kunnen doen hebben we een aantal voorwaarden opgesteld: ⁣

MATERIAAL⁣
We stellen het volgende materiaal ter beschikking. Per huishouden dien je een keuze te maken uit: ⁣
– 1 step⁣
– 1 halterset (2x5kg + 2×2,5kg + 2×1,25kg)⁣
– 1 XCO buis ⁣
– 1 step + 1 halterset⁣

AANMELDEN⁣
Stuur voor vrijdag 24 april 00:00 uur een e-mail naar info@bodyfitwierden.nl met daarin het materiaal naar keuze. Maak hierbij een keuze uit de bovenstaande opties. Op = op. Bij meer aanmeldingen dan beschikbaar materiaal wordt er geloot. Je ontvangt uiterlijk zondag 26 april bericht of je bent ingeloot om materiaal te lenen. Ben je uitgeloot? Dan krijg je na 2 weken  voorrang bij de nieuwe uitleen-ronde.⁣

VOORWAARDEN⁣
Je mag het materiaal maximaal 2 weken lenen. Na 2 weken maken wij opnieuw een inventarisatie op. Als er minder nieuwe aanmeldingen zijn dan materiaal is het mogelijk om het materiaal dat je hebt nogmaals 2 weken te lenen. Wij nemen hiervoor contact met je op. Bij geen bericht lever je het materiaal in na 2 weken. Het materiaal mag niet aan derden worden uitgeleend. Bij het ophalen onderteken je een verantwoordelijkheidsformulier.⁣

OPHALEN ⁣
Je dient het materiaal per auto op te halen bij Bodyfit op maandag 27-4 tussen 11.30 en 13.30. Wij zullen hier een ‘drive-through’ voor organiseren op ons buitenterrein, waardoor je de auto niet uit hoeft.⁣

INLEVEREN⁣
Inleveren gebeurt op dezelfde manier als het ophalen op maandag 11-5 tussen 11:30 – 13:30. ⁣

Heb je vragen? Stuur ons een berichtje via Facebook of per e-mail. ⁣

Blijf bewegen, blijf gezond!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoonWoensdag met het hele team op pad om bij iedereen een kaartje door de bus te gooien! 💌 Bodyfitters, we missen jullie en hopen iedereen snel weer (gezond) terug te zien!

 

NIEUW: ONLINE COACHING VIA VIDEOGESPREK

Persoonlijk contact op afstand

Omdat Bodyfit gesloten is bieden we zo veel mogelijk online lessen, schema’s en video’s aan. Toch missen wij het persoonlijke contact in de sportschool… Daarom kun je vanaf dinsdag 14-4 gebruik maken van Online Coaching! Via een videogesprek met één van onze trainers bieden we  op afstand onze gebruikelijke hulp & advies aan. Je kunt gemakkelijk via Virtuagym een afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt.

Jij bepaalt zelf wat het doel van het gesprek is. Wij zijn er om jou – op elk vlak –  te helpen! Een paar voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Advies over een persoonlijk trainingsschema voor thuis: volledig afgestemd op de materialen die je tot je beschikking  hebt, jouw niveau, je doelstelling, hoe vaak je wilt trainen, eventuele blessures etc;
  • Voedingsadvies: hoe zorg je ervoor dat je gezond blijft eten in deze corona crisis? Handige tips, voorbeelden en persoonlijke hulp;
  • Blessures & pijntjes: wij zijn geen fysiotherapeuten, maar weten wel veel van het lichaam en bewegen. Heb je ergens last van nu je anders/minder beweegt dan normaal? Wellicht kunnen we dit oplossen met bepaalde oefeningen of nieuwe gewoontes in huis;
  • Een gezellig gesprek! Natuurlijk zijn we er ook voor een leuke babbel. Samen lekker een kopje koffie drinken en bijpraten, alsof we in de koffiehoek bij Bodyfit zitten.

Dus: mis jij het persoonlijke contact? Plan dan nu een afspraak in voor online coaching, dan gaan we samen in gesprek en aan de slag met jouw doelen!

Klik hier voor meer informatie over het inplannen van een afspraak!

NIEUW: Elke week 3 vaste LIVE lessen op Facebook!

Vanaf morgen gaan we wekelijks op vaste tijdstippen live op Facebook een les verzorgen! 🎥😄

Voor ieder wat wils: Balance voor mobiliteit en ontspanning, GO Cardio voor uithoudingsvermogen en Circuit voor kracht & spiergroei.

Zet het in je agenda en kijk mee!

Blijf bewegen, blijf gezond 💪🌞

Herald's videoboodschap voor leden van Bodyfit

 

“Geachte leden van Bodyfit,

Het is een bijzondere tijd waarin we als persoon, familie, vrienden, instanties en bedrijven echt worden getest. Vooralsnog kunnen we trots zijn dat we Nederlanders zijn! Samen respect hebben voor de mensen die echt hele moeilijke beslissingen moeten nemen om dit virus te reguleren binnen ons land.

Samen veel respect hebben voor mensen in de zorg, voor mensen in de handhaving van nodige regels. Als we met ons allen de regels accepteren en hanteren zullen we sneller weer kunnen genieten van onze vrijheid.

Het hele team van Bodyfit hoopt oprecht dat het goed gaat met u allen en de mensen om u heen! Zorg goed voor uzelf want dan pas kunt u andere mensen helpen. Blijf bewegen binnen de regels van de regering en het RIVM. Wij als team proberen u op een zo goed mogelijke manier te helpen daarbij. Online lessen, schema’s, voedingstips/adviezen en af en toe een humor filmpje. Een beetje vrolijkheid is naar onze mening ook zeer belangrijk.

In de afgelopen 3 jaar hebben we als bedrijf iets moois neergezet. Een mooie nieuwe locatie. Een mooi team wat u graag helpt bij u doelen of subdoelen. Een behoorlijke vernieuwing of uitbreiding van toestellen of oefen materialen. Een fysiotherapie praktijk intern voor ondersteuning bij blessures. En we zijn nog niet klaar! Graag willen wij als club blijven verbeteren. Massa is niet ons motto, wij gaan voor aandacht.

Daarom zijn wij u vooral nu heel hard nodigZonder u hebben wij geen bestaansrecht. Wij willen u dan ook vragen om ons in deze tijd te blijven steunen d.m.v. uw lidmaatschap. Wij zullen u zoveel mogelijk proberen te bieden tijdens deze periode. Medewerkers van Bodyfit blijven onze medewerkers en zullen ook gewoon op de loonlijst blijven staan! Als bedrijf dragen wij onze verplichtingen en respecteren de huidige situatie.

Het klinkt als een cliche maar ‘samen staan we sterk’! Iedereen weet nu weer hoe kostbaar vrijheid is. Help ons maar vooral andere mensen om u heen. Wij gaan als team proberen u zo goed mogelijk te compenseren na deze periode. 25 oktober 2020 bestaat Bodyfit 25 jaar en dat is door u. Op gepaste wijze hopen wij hier gehoor aan te kunnen geven samen met u.

Ik dank u namens mij en het hele team voor uw aandacht. Dank voor alle mooie en lieve berichten als steun aan ons team. Zet hem op “Bodyfitters”! Zorg voor uzelf en help een ander waar mogelijk.

We zien elkaar hopelijk snel weer bij Bodyfit!

Met sportieve groet,
Herald Mulders en het team van Bodyfit”

Herald Mulders aan het woord

“We willen u blijven helpen en ondersteunen bij een gezond en fit leven.”

Geachte klant van Bodyfit,

Bij deze wil ik mij graag even persoonlijk tot u richten.

Het is een hele bijzondere tijd, waarin we nu met elkaar proberen om dit virus zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Voor onze leden die in de ‘ouderen’ categorie vallen wil ik graag het volgende benadrukken: let goed op uzelf en vraag hulp wanneer het nodig is. Voorzichtigheid is voor u extra belangrijk!

Als organisatie krijgen wij vanuit de regering regels opgelegd, waar wij ons volledig bij aansluiten. Omdat we de deuren verplicht moesten sluiten is er nu voor u geen plek om te komen sporten op onze mooie locatie. Bewegen en sociale contacten krijgen ineens een heel ander karakter en daar moeten wij het voor nu even mee doen. Met het team zijn we druk bezig om u als klant toch op een zo goed mogelijke manier te voorzien van video’s, online lessen en diverse adviezen m.b.t. voeding en gezondheid. Op deze manier willen wij u, zoals altijd, blijven helpen en ondersteunen bij een gezond en fit leven.

Wij hopen hiermee voor een deel in uw behoefte te voldoen en vragen om begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Als we met elkaar deze crisis het hoofd bieden komen we er sneller en beter uit. Hopelijk gaan na 6 april onze deuren weer open en/of misschien in een aangepaste vorm. De laatste ontwikkelingen zijn te volgen via onze website. Op de speciale pagina www.bodyfitwierden.nl/corona-content houden we je op de hoogte over het laatste nieuws, online trainingen en meer.

Na 6 april weten wij wat de vervolg stappen gaan zijn vanuit de regering en brengen u dan ook weer op de hoogte m.b.t. uw lidmaatschap. Wij zullen alles op een redelijke en billijke manier afhandelen. Graag uw begrip voor deze situatie en hopelijk zien we u weer snel op ons centrum.

Veel succes en gezondheid!

Met sportieve groet,

Herald Mulders
& Team Bodyfit Wierden

"We moeten het samen doen!"

We zijn met het kernteam druk aan het vergaderen! Uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar ⁣😁

In deze tijden vinden wij het belangrijk dat we in contact blijven met onze leden. We hebben al veel fijne berichten ontvangen van jullie, waarvoor dank! Dat de sportschool gesloten is betekent niet dat we niet meer voor jullie klaar staan. ⁣We moeten het samen doen!

We gaan de komende weken veel online plaatsen; workouts, gezondheidstips, online lessen en meer! ⁣

Hou onze website en social media kanalen in de gaten. Blijf bewegen, blijf gezond en blijf lief voor elkaar! ⁣