TIPS & ADVIEZEN VOOR SENIOREN

Voeding, Beweging & Herstel

Naast alle online lessen en video’s willen wij ook de ouderen categorie (die minder online is) bijstaan in deze bijzondere tijd. Voor deze risicogroep is het belangrijk om gezond en in beweging te blijven!

Daarom hebben we het onderstaande boekje gemaakt voor senioren, met praktische tips over gezonde voeding, slaap & herstel en een beweeg-schema voor thuis. De boekjes zijn vanaf nu ook gratis af te halen bij de Jumbo Dikkensweg in Wierden!

Deel dit bericht en geef het door aan je (groot)ouders!

Senior Fitness video

Ook voor de oudere categorie bieden we hulp op afstand! In beweging blijven is héél belangrijk voor je gezondheid. Doe lekker mee met de les van Ivonne! Een combinatie van (rustige) oefeningen voor meer uithoudingsvermogen en spierkracht.

Ivonne's Senior Fitness les LIVE!

Ivonne's Senior Fitness les LIVE! 🔹 Ook voor de oudere categorie bieden we hulp op afstand! 😄In beweging blijven is héél belangrijk voor je gezondheid. Doe lekker mee met de les van Ivonne! Een combinatie van (rustige) oefeningen voor meer uithoudingsvermogen en spierkracht.P.S. Heb jij (groot)ouders in de 'senioren' categorie die weinig beweging krijgen in deze tijd? Stuur onze video door en vraag of ze de les willen doen! 👍Je kunt de youtube link per e-mail verzenden als ze geen Facebook hebben: https://www.youtube.com/watch?v=F1NjsHZSL8E

Geplaatst door Bodyfit Wierden op Maandag 30 maart 2020

 

Bekijk ook onze andere Corona pagina’s: