Miranda: “ik ben 10 kilo afgevallen en voel me een heel stuk fitter!” – Personal Training

Afvallen. Dat was het doel… En dat is gelukt: 10 kilo maar liefst! In slechts 4 maanden tijd, mét zelfs nog enkele weken vakantie als onderbreking. Een topprestatie! Hieronder volgt haar verhaal.

Waarom koos je voor personal training, ten opzichte van zelf trainen?

Aangezien ik sporten absoluut niet leuk vind, leek personal training voor mij de beste manier om toch in beweging te komen. Het is de spreekwoordelijke “schop onder de kont”, die ik nodig had.

Wat vond je het leukst?

Het een-op-een contact met je personal trainer, waardoor je gemotiveerd wordt, om toch door te gaan. Ook de voedingsapp, die goed inzicht geeft in je eetpatroon, was voor mij een uitkomst.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?

Vooral op het gebied van voeding, heeft de app veel bewustwording opgeleverd. Qua sporten is het mooi te zien, dat je meer kunt dan je denkt.

Waar ben je het meest blij mee, qua resultaat?

Ik ben ondertussen 10 kilo afgevallen en voel me een stuk fitter. Dat was het doel en ik ben blij dat dat ook gelukt is!

Zijn er dingen die je moeilijk vond tijdens het traject? En hoe heb je die ‘overwonnen’?

Ik vind sporten nog steeds niet leuk, dus dat was elke week weer “frisse tegenzin”. Gelukkig stond er dan een enthousiaste personal trainer te wachten, zodat je er uiteindelijk toch een uur vol voor gaat.

Raad je andere mensen personal training aan? Waarom wel/niet?

Jazeker! Personal training helpt je net even over de drempel heen en zorgt dat je doorzet. Fijn dat er iemand naast je staat, die je blijft motiveren.

“Consistentie leidt tot resultaat”

Personal Trainer Jordy: “we zijn begonnen met het invullen van de voedingsalp om bewustwording te creëren. Hoeveel calorieën krijg je op dit moment binnen? En waar bestaan die calorieën uit. Langzamerhand hebben we oude gewoontes vervangen door nieuwe gewoontes, zodat naast de hoeveelheid calorieën, ook de verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten in Miranda’s eetpatroon beter werd. Ze heeft zich heel consistent gehouden aan het voedingsplan. En dat zorgt voor resultaat! Juist doordat ze zich doordeweeks strak aan haar voedingsplan heeft gehouden, was er ruimte om in het weekend af en toe de teugels wat te laten vieren. De trainingen waren gericht op krachttraining, vaak in een circuitvorm. Eerst hebben we vooral gewerkt aan het aanleren van de juiste technieken van de belangrijkste basisoefeningen. Vervolgens konden we de intensiteit verder opvoeren, omdat Miranda met verloop van tijd steeds sterker werd. Al met al een heel mooi resultaat. Ga zo door Miranda!”

Gratis proeftraining

Wil jij ook de stap maken om te werken aan je gezondheid? Vraag nu een gratis proeftraining aan via onderstaand formulier: