Fitness

Fitness kan men op vele manieren beoefenen. Afslanken, conditie verbeteren, sterker worden, spiermassa opbouwen en/of als revalidatie training. In samenwerking of overleg met een fysiotherapeut kan dan een aangepast programma voor u worden samengesteld. Trainingsdoeleinden zijn dus oneindig en het grote voordeel hiervan is dat men na de introductie geheel vrij is om te komen ongeacht tijd of dag. Wij beschikken over moderne apparatuur veelal met hartslagmeting in de toestellen, zodat er doelgericht en gecontroleerd aan uw doelstelling gewerkt kan worden.

FITNESS BIEDT NOG VEEL MEER VOORDELEN

Je zelfbeeld wordt een stuk beter. Naast dat je er beter uit gaat zien voel je je zowel lichamelijk als geestelijk beter als je regelmatig fitness oefeningen doet. Je figuur verandert in positieve zin. Dit komt o.a. omdat je spieren zich vormen en ontwikkelen, ook verbrand je meer vet waardoor je je spieren beter en sneller ziet.
Je hebt minder stress. Door fitness training wordt het bloed sneller door je aders gepompt met als gevolg een lagere bloeddruk en minder stress. Je wordt leniger. Als je de fitness oefeningen rustig, onder controle en met de juiste techniek uitvoert zul je merken dat je leniger wordt. Je hart functioneert beter.

Bekijk meer

Groepslessen

Wil je resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren en heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het zelf!

GROEPSLESSEN ZIJN ENERGIEK, MOTIVEREND EN RESULTAATGERICHT.

Groepslessen bij Bodyfit zijn energiek, motiverend en resultaatgericht. Bodyfit biedt programma’s aan van ClubJoy. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen. Kies 1 of meerdere groepslessen, die bij jouw persoonlijke doel passen.

Bekijk meer