Inschrijven & uitschrijven

Inschrijven, uitschrijven of een wijziging doorgeven kan alleen persoonlijk bij de balie van Bodyfit, middels een inschrijformulier of een mutatieformulier. Meer informatie over deze onderwerpen leest u hieronder: 

Inschrijven

Heeft u een keuze gemaakt uit één van onze abonnementen? Dan kunt u zich aanmelden als lid van Bodyfit door het aanmeldingsformulier in te vullen bij de balie van de sportschool. Om misverstanden of miscommunicatie te voorkomen kan dit niet via de website of per e-mail.  Bij het ondertekenen van het machtigingsformulier wordt u lid van Bodyfit Wierden en zijn de voorwaarden van het laatst geldende reglement van toepassing. Het aanmeldingsformulier dient voor de eerste training ingevuld te worden.

Wijzigen

Uw abonnement van Bodyfit is maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Wilt u tijdens een drukke periode minder sporten? Dan kunt u uw onbeperkt-abonnement bijvoorbeeld tijdelijk laten omzetten naar een ‘1x per week’ abonnement. Voor het doorgeven van soortgelijke wijzigingen en adres- of bankgegevens dient u een mutatieformulier in te vullen bij de balie van Bodyfit. Om misverstanden of miscommunicatie te voorkomen kan dit niet via de website of per e-mail.

Uitschrijven

Iedereen blijft lid totdat hij/zij d.m.v. het mutatieformulier het lidmaatschap persoonlijk opzegt. Uitschrijven tijdens lockdown? – lees hier hoe dit werkt!

Om misverstanden of miscommunicatie te voorkomen kan dit niet via de website of per e-mail. Dit mutatieformulier dient ingevuld te worden bij de balie van Bodyfit Wierden. De opzegtermijn is 1 maand en gaat in na het invullen van het mutatieformulier en eindigt op een hele maand of lopend contract. Wanneer u zich niet overeenkomstig genoemde regeling heeft afgemeld, blijft u contributieplichtig en wordt de contributie zonder meer opgeëist. Contributiegelden worden per definitie niet teruggestort.

Inschrijfreglement

Bovenstaande regelingen worden ondersteund door ons inschrijfreglement.

Contactinformatie

Heeft u over bovenstaande een vraag? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 0546 – 57 16 90 E-mail: info@bodyfitwierden.nl