Lockdown oplossingen

Beste Bodyfitters,
Momenteel kunnen we niet binnen sporten in verband met de lockdown/het Corona virus. We blijven uiteraard ons uiterste best doen om jullie (buiten) fit te houden! Dit doen we door de volgende oplossingen aan te bieden:

Buiten trainen

Binnen de huidige maatregelen van de Rijksoverheid zijn wij buiten geopend! Lekker in de frisse lucht, maar wel overdekt trainen op cardio-toestellen of één van de krachtstations. We starten zeer binnenkort ook weer met groepslessen voor 4 personen!
Kijk voor meer informatie over het buiten trainen op deze pagina.
We hebben er ontzettend veel zin in om jullie (op gepaste afstand) weer te kunnen zien! De tijdsblokken staan in Virtuagym, dus schrijf je in en kom lekker trainen! Heb je vragen? Stel ze via info@bodyfitwierden.nl

Bootcamp en groepslessen voor 4 personen!

Vanaf woensdag 17 maart beginnen we weer met de bootcamp! Op dit moment maximaal met 4 personen, op maandag en woensdag om 19:30. Als er genoeg animo voor is voegen we een extra bootcamp-les toe aan het rooster. Meld je aan via Virtuagym (verplicht!) – Meer informatie over andere groepslessen voor 4 personen volgt zeer binnenkort. 

Materiaal uitlenen

We bieden de mogelijkheid om trainingsmateriaal te lenen, zodat je vanuit huis de online lessen kunt volgen of zelf kunt trainen met een persoonlijk schema. In de huidige uitleenronde zijn de volgende materialen uitgeleend: 

  • XCO buizen
  • Power sets + steps 
  • Spinning bike
  • Booty bands 

Heb je een vraag over het lenen van materiaal of wil je graag iets lenen? Neem dan even contact met ons op via info@bodyfitwierden.nl. 

Online (live) lessen

De groepslessen die je vanuit huis kunt doen staan op video op deze pagina: XCO, Power, Bootcamp, Booty, Buikspierkwartier, Cycle & Step. De volgende lessen worden momenteel live gegeven in onze besloten Facebookgroep
Fit & Shape: maandag & vrijdag 09.00
Power: woensdag 09.00
Circuit: dinsdag 19.00 
Balance: woensdag 10.00

De komende weken worden de vide0-lessen weer geüpdatet met nieuwe opnamen! 

Persoonlijke fitness schema’s voor thuis + coaching

Heb je materiaal geleend van Bodyfit, heb je zelf trainingsmateriaal thuis óf wil je een uitdagende training zonder materiaal thuis doen? Dan gaan wij je helpen! We zullen op basis van je trainingsdoelen en materiaal een persoonlijk fitness schema opstellen voor thuis, inclusief coaching en contact met één van onze trainers. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mailtje naar info@bodyfitwierden.nl met daarin antwoord op de volgende vragen:

  • Contactgegevens (naam, leeftijd, e-mail en 06 nummer)
  • Welk materiaal heb je thuis? (of heb je aangevraagd om te lenen) Denk aan gewichten, elastieken, improvisatie gewichten, optrekstang of mogelijkheid etc. Vermeld alles waar je mee zou kunnen trainen
  • Waar wil je op focussen met de training? (kracht/spiermassa onderhouden, conditie verbeteren, mobiliteit etc)
  • Hoe vaak per week wil je trainen? 
  • Wat voor een training/oefeningen deed je normaal in de sportschool?

Wij stellen vervolgens een persoonlijk schema voor je op en nemen contact met je op om een uitleg & coach-moment (via de telefoon) in te plannen. 

Gratis Weekmeals voedingscoaching (persoonlijke maaltijd app)

Vind je het moeilijk om in deze lockdown-periode gezond te blijven eten? Maak dan gratis gebruik van de persoonlijke maaltijd-app Weekmeals! Een voedingsplan dat volledig is afgestemd op jou als persoon en je doelstellingen. Hoe deze app werkt lees je hier: www.bodyfitwierden.nl/makkelijke-maaltijd-app – Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mailtje naar info@bodyfitwierden.nl! 

Personal Training

Nu we weer buiten kunnen trainen helpen we je ook weer graag 1-op-1 met het bereik van jouw doelen! Afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren, zelfvertrouwen vergroten, revalideren, sterker worden, meer spiermassa opbouwen? Maak het jezelf niet onnodig moeilijk en schakel professionele hulp in.  De Personal Trainers van Bodyfit helpen je graag met het bereiken van je doelstelling. Sneller, beter en makkelijker dan dat je het zelf doet. Op deze pagina’s lees je waarom Personal Training de oplossing is voor de problemen die je tegen komt bij jouw doelstelling. 

Vragen

We hopen dat jullie ons o.a. door deze oplossingen willen blijven steunen en lid willen blijven, zodat we deze ‘crisis’ te boven kunnen komen en snel weer gewoon open kunnen! Mocht je desondanks toch vragen hebben over je abonnement of de maatregelen, dan kun je per e-mail contact met ons opnemen en zullen we je zo snel mogelijk verder helpen (info@bodyfitwierden.nl). Wil je ondanks deze corona oplossingen toch je abonnement opzeggen? Kijk dan even op deze pagina.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie medewerking en begrip. Blijf bewegen en blijf gezond!

– Team Bodyfit Wierden