Online Coaching via Videogesprek

Persoonlijk contact op afstand: gratis online coaching

Omdat Bodyfit gesloten is bieden we zo veel mogelijk online lessen, schema’s en video’s aan. Toch missen wij het persoonlijke contact in de sportschool… Daarom kun je vanaf dinsdag 14-4 gebruik maken van gratis Online Coaching! Via een videogesprek met één van onze trainers bieden we  op afstand onze gebruikelijke hulp & advies aan. Je kunt gemakkelijk via Virtuagym een afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt.

Jij bepaalt zelf wat het doel van het gesprek is. Wij zijn er om jou – op elk vlak –  te helpen! Een paar voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Advies over een persoonlijk trainingsschema voor thuis: volledig afgestemd op de materialen die je tot je beschikking  hebt, jouw niveau, je doelstelling, hoe vaak je wilt trainen, eventuele blessures etc;
  • Voedingsadvies: hoe zorg je ervoor dat je gezond blijft eten in deze corona crisis? Handige tips, voorbeelden en persoonlijke hulp;
  • Blessures & pijntjes: wij zijn geen fysiotherapeuten, maar weten wel veel van het lichaam en bewegen. Heb je ergens last van nu je anders/minder beweegt dan normaal? Wellicht kunnen we dit oplossen met bepaalde oefeningen of nieuwe gewoontes in huis;
  • Een gezellig gesprek! Natuurlijk zijn we er ook voor een leuke babbel. Samen lekker een kopje koffie drinken en bijpraten, alsof we in de koffiehoek bij Bodyfit zitten.  

Dus: mis jij het persoonlijke contact? Plan dan nu een afspraak in voor online coaching, dan gaan we samen in gesprek en aan de slag met jouw doelen! 

Planning

We zijn beschikbaar op onderstaande tijdstippen. De afspraken worden ingepland op het hele en halve uur en duren ongeveer 15 minuten (met uitloop).

Maandag ochtend 9.30 – 12.30 – Jordy
Maandag middag 13.30 – 16.30 – Ivonne
Maandag avond 18.30 – 21.30 – Lejla 

Dinsdag ochtend 9.30 – 12.30 – Lejla
Dinsdag middag 13.30 – 16.30 – Ivonne
Dinsdag avond 18.30 – 21.30 – Randy 

Woensdag ochtend – vergadering
Woensdag middag 13.30 – 16.30 – Ivonne
Woensdag avond 18.30 – 21.30 – Randy

Donderdag ochtend 9.30 – 12.30 – Jordy
Donderdag middag 13.30 – 16.30 – Randy
Donderdag avond 18.30 – 21.30 – Ivonne 

Vrijdag ochtend 9.30 – 12.30 – Randy
Vrijdag middag 13.30 – 16.30 – Ivonne

Afspraak inplannen

Je kunt een afspraak inplannen via Virtuagym. Selecteer eerst het rooster Online Coaching (in plaats van Groepslessen), selecteer vervolgens een lege afspraak en reserveer de afspraak door te klikken op ‘Reserveer nu’.

VideogesprekZoom - Qconferencing

Voor het videobellen gebruiken we ZOOM. Dit gaat als volgt:

  1. Maak een account aan op https://zoom.us/signup met hetzelfde e-mailadres als je Virtuagym account;
  2. Bevestig je account via de link in de e-mail;
  3. Voltooi je account door je naam en wachtwoord in te vullen;
  4. Je account is nu voltooid.

De trainer van jouw afspraak nodigt je uit voor een ‘meeting’ op het tijdstip dat jouw afspraak ingepland staat. Jij kunt deze meeting accepteren en dan kan er gebeld worden! 

Lukt dit niet? In het mailtje dat je voor je afspraak krijgt staat ook het 06-nummer van de trainer, zodat je eventueel gewoon per mobiel kan bellen.

Bekijk ook onze andere Corona pagina’s: