Werkwijze - Personal Training

Hoe verloopt een begeleidingstraject?

Het Personal Trainingstraject begint eerst met een uitgebreide intake. We bespreken samen wat je doelen zijn en hoe we jou hierbij gaan helpen. Vervolgens voeren we een aantal lichaamsmetingen en testen uit, zodat we de beginsituatie goed in kaart hebben. Daarna wordt het inhoudelijke plan uitgelegd.

De trainingen zijn altijd volledig gericht op het behalen van jouw doel. We maken gebruik van alle beschikbare materialen in de sportschool. Zowel de fitness toestellen als de losse materialen worden gebruikt. Tijdens een training zullen we je altijd maximaal uitdagen én stimuleren. Daarnaast is het onze taak om je te informeren over de trainingen en de ‘waarom’ achter de aanpak. We doen er alles aan om je met een 100% voldoening gevoel naar huis te laten gaan!

Tijdens een training zullen we je altijd maximaal uitdagen én stimuleren. 

Vrijblijvend intakegesprek / Gratis proeftraining

Wil je eerst uitproberen of Personal Training iets voor je is? Ervaar zelf de voordelen van deze manier van trainen door middel van een gratis proeftraining. Wij laten je graag zien dat het de investering in jezelf waard is. Vraag nu een gratis proeftraining aan via onderstaand formulier.