Rondje Wierden

We zijn allemaal wel een beetje klaar met de hele dag thuis zitten, thuis werken én thuis sporten. Daarom organiseert Bodyfit op zaterdag 27 en zondag 28 februari een leuk én actief evenement buiten de deur: Rondje Wierden!

Een leuke route in en rondom Wierden van ongeveer 5,5 km, die wandelend of hardlopend gevolgd kan worden. Even lekker het huis uit, een extra stimulans om te bewegen en weer een keer gezellig ‘samen’ (maar toch apart) iets ondernemen.

Twee dagen, twee niveaus

  • Op zaterdag 27 februari kun je de hardlooproute met bootcamp-oefeningen volgen. Een mooie route met
    ongeveer 8 tot 10 locaties waar je een bepaalde oefening gaat doen. De eerste starttijd is om 10:00 uur. Elke 5 minuten kunnen 2 personen starten (2 personen, dus niet 2 duo’s). De laatste starttijd is om 11.30
  • Op zondag 28 februari kun je de wandelroute volgen. Het is dezelfde route, maar nu ga je op verschillende locaties leuke vragen beantwoorden. De eerste starttijd is om 10:00 uur. Elke 5 minuten kunnen 2 personen starten (2 personen, dus niet 2 duo’s).
  • De laatste starttijd is om 11.30. 

Beide routes starten bij Bodyfit. Wij staan daar na afloop klaar met wat drinken en een stukje fruit tijdens de hardlooproute en een lekker warm kopje koffie tijdens de wandelroute. 

Route downloaden/openen:

De route, inclusief oefeningen of quizvragen kun je hieronder downloaden en uitprinten of openen op je telefoon (als PDF). Als er nog plekken beschikbaar zijn in Virtuagym kun je je ook last-minute nog aanmelden. Je krijgt de route op papier ook mee bij de start bij Bodyfit! De organisatie is op zaterdag en zondag bereikbaar op 0640557280

Hardlopen – Routekaart

Hardlopen – Uitleg + oefeningen

Wandelen – Routekaart

Wandelen – Uitleg + vragen

GPX-bestand

Runnermaps-link

Heel veel plezier!