Herald Mulders

Eigenaar & Personal Trainer

“1 op 1 trainen is persoonlijker, efficiënter, leerzamer en zorgt voor bewustwording van de mogelijkheden in plaats van beperkingen.”

 

Opleidingen
Fitness Trainer A (NLActief)
Personal Trainer B (NLActief)
NAH Beweegdeskundige
Leefstijl Coach

 

Specialisatie:
Verbeteren van het beweegpatroon bij hersenschade, MS en hersenvliesontsteking.
Algemene fitheid bij verschillende vormen van kanker.

 

Handvaten voor de toekomst
“Bij Personal Training focus ik op het verbeteren van jouw bewegingsvrijheid. Deze manier van trainen en coachen resulteert in een hogere zelfredzaamheid. Naast de fysieke begeleiding komt hier ook een groot deel mentale begeleiding bij kijken en dat maakt dat ik het na 29 jaar nog steeds een erg mooi beroep vind. Ongeacht je lichamelijke aandoening leer ik je graag hoe je kan omgaan met de beweegmogelijkheden die je hebt. Door dit te ondersteunen met thuisoefeningen creëren we handvaten voor de toekomst.”

 

Kies voor jezelf
Kiezen voor Personal Training is echt kiezen voor jezelf. Gezamenlijk kunnen we maximale inzet omzetten in een optimaal resultaat. Zowel op fysiek als mentaal vlak. De klik tussen trainer en klant is daarbij zeer belangrijk. 1 op 1 trainen is persoonlijker, efficiënter, leerzamer en zorgt voor bewustwording van de mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 

Vrijblijvend intakegesprek / gratis proeftraining
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Personal Training? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en/of een gratis proeftraining met Herald via onderstaand formulier: