Jordy Klein Schaarsberg

Personal Trainer

“Tijdens een Personal Training traject gebruik ik klassieke krachttraining om (top)sporters fitter, sterker en gespierder te maken.”

 

Opleidingen
Fitness Trainer A (NLActief)
Personal Trainer B (NLActief)
Strength & Conditioning Coach Rugby (Nederlandse Rugbybond)

 

Specialisatie:
Krachttraining voor (top)sporters
Revalidatie & sportblessures
Evidenced based bodybuilding (spiergroei)

 

Sterk fundament
“Goed uitgevoerde, zware krachttraining zorgt voor een sterk fundament voor elke (top)sporter. Ik heb dit zelf ervaren toen ik een driedubbele beenbreuk opliep tijdens een rugbywedstrijd. Tijdens de maandenlange revalidatie in de sportschool is mijn interesse in effectieve krachttraining uitgegroeid tot een echte passie, waarmee ik andere sporters nu graag wil helpen om op en top fit te worden.

Tijdens een Personal Training traject zet ik wetenschappelijk bewezen methodes in om jou fitter, sterker of gespierder te maken. Mijn focus ligt hierbij op het creëren van een sterk fundament, door vooral gebruik te maken van de belangrijkste grote oefeningen met losse gewichten.

 

Beste methode
De grootste meerwaarde van een Personal Training traject, ten opzichte van het zelf volgen van een fitnesschema, is simpelweg dat het de beste methode is om jouw doel te bereiken. Het trainingsplan wordt precies afgestemd (en tussentijds bijgewerkt) op jouw persoonlijke omstandigheden. Tijdens het traject zorg ik ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt, zowel lichamelijks als mentaal. Naast trainer zijn wij er namelijk ook voor je als coach en motivator tijdens de moeilijke momenten. Samen naar de top!”

 

Vrijblijvend intakegesprek / gratis proeftraining
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Personal Training? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en/of een gratis proeftraining met Jordy via onderstaand formulier: