Randy Muskee

Personal Trainer

 “Ik wil jou duidelijk en inzichtelijk maken dat sporten (krachttraining) en gezond eten leuk is!”

 

Opleidingen
Fitness Trainer A (NLActief)
Personal Trainer B (NLActief)

 

Specialisatie:
Krachttraining & algemene fitheid

 

Bewustwording
“Ik focus tijdens Personal Training vooral op de bewustwording van de juiste manier van trainen. Ik wil jou duidelijk en inzichtelijk maken dat sporten (krachttraining) en gezond eten leuk is, op een manier die voor jou persoonlijk werkt.

 

Duidelijk doel
Het liefst train ik mensen die een duidelijk doel voor ogen hebben en die daar op een verantwoorde manier willen komen, ook al moet ik ze hier eerst van overtuigen.  Krachttraining is voor de meeste doelen de beste methode, daarom vind ik het leuk om precies uit te leggen hoe en waarom een oefening correct uitgevoerd dient te worden. Er is zoveel informatie beschikbaar en je kan overal beginnen met trainen, maar bijna niemand weet wat nou eigenlijk de juiste oefeningen zijn, hoe je het beste kan trainen en waar je rekening mee moet houden. Als trainer is het mijn verantwoordelijkheid om jou dit leren!

 

Uitdagen & motiveren
Een personal trainer zorgt ervoor dat trainen leuk wordt, door antwoord te geven op al deze vraagstukken voor jou, door de trainingen uitdagend te houden en door te motiveren tijdens het proces!

 

Vrijblijvend intakegesprek / gratis proeftraining
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Personal Training? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en/of een gratis proeftraining met Randy via onderstaand formulier: