“Ik voel mij fitter en beweeg, buk en til veel bewuster!” – Xandra’s ervaring met Personal Training

Ivonne vroeg mij om een klein stukje te schrijven over mijn persoonlijke ervaring met Bodyfit en met een personal trainer.  Dat doe ik natuurlijk graag!

Ten eerste had ik een bepaald vooroordeel over sportscholen, waarschijnlijk gevoed door televisieprogramma’s: grote, brede mannen met enorme spierballen en super slanke dames in  fluorescerende strakke pakjes.  Bij Bodyfit is de sfeer echter gemoedelijk en persoonlijk. De mensen die er komen sporten zijn heel “normaal”, van alle leeftijden en gewoon lekker bezig. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Ik heb een versleten knie, die op termijn vervangen moet gaan worden. Ik was eigenlijk altijd een beetje bang om door beweging en/of belasting nog meer kapot te maken en dan nog verder van huis te zijn. Ivonne heeft me ervan overtuigd dat het belangrijk is door training mijn spieren te versterken. Hierdoor wordt juist mijn knie minder zwaar belast. En in een later revalidatieproces na de operatie heeft het ook alleen maar voordelen wanneer je sterker bent.

Nu, na een 8-tal persoonlijke trainingen bij Ivonne, merk ik in het dagelijks leven veel vooruitgang. Het traplopen gaat makkelijker, ik voel me fitter en bij lichamelijk werk in huis en tuin ben ik bewuster bezig met hoe ik het beste kan bewegen, bukken, tillen en dergelijke.

Kortom, eigenlijk kan ik twijfelaars (zoals ik zelf dus ook was) alleen maar aanraden: loop eens binnen en kijk in een persoonlijk gesprek met één van de personal trainers, wat zij en Bodyfit voor uw welzijn en gezondheid kunnen betekenen.

Xandra, namens Yvonne en het team van Bodyfit willen we jou hartelijk danken voor jouw vertrouwen in ons. Heel veel succes verder met trainen en de toekomstige knie-operatie!

Gratis proeftraining

Wil jij net als Xandra zelf ervaren wat we met Personal Training kunnen bereiken? Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek of een gratis proeftraining aan via onderstaand formulier: