Personal training & PT NAH

Bij Personal training gaat u één op één aan de slag om uw doelen op een effectieve, grensverleggende en persoonlijke manier te behalen. Samen met uw personal trainer gaat u voor het maximale resultaat van de door u gestelde doelen. Afvallen, revalidatie, sport ondersteunend of optimale fitheid kunnen primaire doelen zijn. Bodyfit heeft meerdere gecertificeerde personal trainers die u hier graag bij helpen.

Na een uitgebreide intake door de personal trainer waarin doelen vastgelegd worden, metingen gedaan worden, en u inhoudelijk informatie krijgt over de personal trainingen zal er een plan van aanpak gemaakt worden. Indien wenselijk en/of van toepassing kunt u advies en begeleiding krijgen omtrent voeding. Het is een keuze om te veranderen, maar u moet die keuze eerst zelf maken. Wij willen u graag voorthelpen.

HOE ZIEN DE TRAININGSSESSIES ERUIT?

Elke training varieert maar is altijd gericht op het doel wat u wilt behalen. Er wordt gebruik gemaakt van fitness toestellen, losse trainings materialen maar ook van u eigen lichaamsgewicht. Dit zorgt ervoor dat het uitdagend is en u gemotiveerd blijft. Uw Personal Trainer zal u tijdens de sessies coachen, informeren en stimuleren zodat u uit elke training 100% voldoening haalt.

HOE FIT MOET IK ZIJN?

Personal Training is geschikt voor iedereen. Bent u nog nooit op de sportvloer geweest? Geen paniek! Wij nemen u persoonlijk mee en helpen u om u doel te bereiken.

WAT IS DE TRAININGSDUUR?

Een training duurt 60 minuten. Hoeveel trainingen u nodig heeft, hangt af van u doel. Samen met uw personal trainer bepaalt u per week de trainingsuren en dagen.

HOE ZIET HET VOEDINGSPROGRAMMA ERUIT?

Om af te vallen en fit te zijn is gezonde voeding van onschatbare waarde. Met alleen trainen en een ongewijzigd voedingspatroon zal afvallen een moeilijke opgave worden. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat voor blijvend resultaat het nodig is om uw leefstijl aan te passen of te veranderen. Daar helpen wij u graag bij. We gebruiken en adviseren geen poeders, pillen of crash diëten. Wij proberen in het adviseren zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw boodschappenlijst in de supermarkt. Maken gebruik van simpele weekmenu’s die u ook na het behalen van uw doelen heel goed zelf kunt voortzetten.

STARTEN?

Maak vrijblijvend een afspraak met Herald Mulders, Ivonne Beukers of Sander Marsman

 


Personal Training NAH (niet aangeboren hersenletsel)

Bodyfit heeft het keurmerk Fit! Vak NAH-preventiecentrum, (Dit keurmerk is in samenwerking met de Edwin van de SAR Foundation, Hersenstichting Nederland, Vereniging Sportgeneeskunde en Fit!Vak.)

De Edwin van der Sar Foundation en Hersenstichting Nederland hebben de handen ineen geslagen met het project Meet me @ the Gym. In samenwerking met Fit!Vak zijn verschillende beweegcentra nu toegankelijk als sportcentrum voor mensen met hersenletsel. Deze sportcentra bieden;

 • Rustige ruimtes
 • Deskundige begeleiding
 • Persoonlijke aandacht

Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is beweging noodzakelijk. Beweging zorgt voor verbetering van hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien kan beweging de kans op een terugval verkleinen.

Overzicht van de effecten van bewegen en sporten voor mensen met NAH op Lichamelijk functioneren

 • Verbetering van motoriek en balans
 • Verbetering van beweeglijkheid van spieren en gewrichten
 • Spierversterking en betere coördinatie
 • Uithoudingsvermogen neemt toe of wordt behouden

Mentaal en sociaal functioneren

 • Stemming kan verbeteren
 • Leert omgaan met omgevingsprikkels
 • Leert grenzen kennen en hanteren
 • Appel op gedragsvaardigheden en gedragsregulering: deelnemer leert met nieuwe sociale situaties om te gaan
 • Apathie wordt doorbroken
 • Deelnemer komt uit isolement
 • Eigenwaarde, zelfvertrouwen en vertrouwen in eigen lichamelijk functioneren nemen toe en deelnemer zit beter in zijn vel.

Herald Mulders, bewegingsdeskundige NAH en eigenaar van Bodyfit heeft al heel wat jaren ervaring met het geven van personal Training aan mensen met NAH.

Bekijk ook eens het artikel dat Tubantia voor ons schreef.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een afspraak maken.