Groepslessen

Bekijk hier ons huidige aanbod van Groepslessen:
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! De Bootcamp Team trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te voelen.
ClubJoy Booty is een groepsles waarbij je met een variatie aan oefeningen op muziek werkt aan de shape van je billen en benen. Je maakt hierbij gebruik van verschillende materialen, zoals losse plates, een weerstandsband en eventueel een stang met gewichten. Op deze manier wordt gedurende de les de onderkant van het lichaam flink uitgedaagd en kun je je lichaam ieder kwartaal opnieuw blijven prikkelen!
Circuittraining is een ideale vorm van krachttraining voor gebruikers op de meest uiteenlopende niveaus. Iedereen krijgt een complete total-body workout, van beginners tot gevorderden. Circuittraining bestaat uit een circuit van meerdere apparaten waarmee de diverse spiergroepen worden getraind. Bij de apparatuur worden geen gewichten betrokken maar wordt gebruik gemaakt van een weerstandsmechanisme. Bij circuittraining staat het trainen op tijd centraal in plaats van het trainen op herhaling.
ClubCycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma’s. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.
ClubPower is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubPower is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.
De Fit & Shape lessen zijn voor zowel dames als heren. Wil jij je gehele lichaam trainen op een wat rustigere manier met veel grondoefeningen? Dan is dit de les voor jou! Fit & Shape staat met name in het teken van Buik, Billen en Benen. Dit betekent dat we tijdens de lessen veel aandacht zullen besteden aan deze lichaamsdelen.
ClubJoy HIIT NRG is een uitdagende high intensity interval training. Uithoudingvermogen en kracht staan hier centraal. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld. Er worden tijdens de les verschillende opties aangeboden, zodat je op jouw eigen niveau kan trainen! De korte sessies van intervaltraining op een hoge intensiteit zorgen voor de meest fantastische full body work-out. Laat je coachen en motiveren door jouw favoriete instructeur om tot het uiterste te gaan.
ClubJoy Pilates is een zeer toegankelijke training op heerlijke muziek, waarbij houding, lichaamsbewustzijn en adem voorop staan. In een serie fysieke oefeningen, die gekoppeld zijn aan de adem, werk je aan je lichaamshouding, coördinatie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Het is dé coretraining die je kan zien als basis voor alle andere bewegingsvormen. ClubJoy Pilates is laagdrempelig en legt veel nadruk op het effectief en veilig uitvoeren van de oefeningen. Ideaal als je jouw lichaamsbewustzijn wilt vergroten.
Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Balance lijkt op yoga, de oorsprong ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

Gelijk proeftraining aanvragen, vul je gegevens hieronder in!

Vraag hier je gratis proefles aan

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.