Personal training

Bereik je doel sneller en beter

Met welk doel stap jij de sportschool in? Afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren, zelfvertrouwen vergroten, revalideren, sterker worden, meer spiermassa opbouwen of iets totaal anders? Hoe weet je wat het beste werkt en wat je moet doen om dit doel te bereiken? Maak het jezelf niet te moeilijk en schakel professionele hulp in.  De Personal Trainers van Bodyfit helpen je graag met het bereiken van je doelstelling. Sneller, beter en makkelijker dan dat je het zelf doet. Op de onderstaande pagina’s lees je waarom Personal Training de oplossing is voor de problemen die je tegen komt bij jouw doel.

Investering in jezelf

Waarom is het inschakelen van een Personal Trainer het geld waard? Je kan toch ook zelf trainen in de sportschool? Dat klopt. Maar wij zijn er van overtuigt dat een Personal Trainer veel meer resultaat oplevert dan jouw eigen aanpak, waardoor het de financiële investering meer dan waard is. De voordelen van Personal Training t.o.v. zelf trainen:

  • Een uitgedacht trainingsplan dat is gebaseerd op bewezen methodes, dat perfect aansluit bij het behalen van jouw doelen;
  • Constante controle op het proces, de intensiteit van de trainingen (niet te zwaar, maar ook niet te licht trainen);
  • Naast trainer zijn we ook (mentale) coach, om je te helpen, motiveren en stimuleren;
  • Je leert zelf hoe je na het traject effectief (kracht)trainingsmethodes kunt gebruiken om je (nieuwe) doel te behalen.
  • Inzicht in gezonde voeding; wat kun je het beste eten en waarom, in welke verhoudingen, wanneer en hoeveel?

Nog niet overtuigt?

Lees op deze onderstaande pagina’s meer over:

Vrijblijvend intakegesprek / Gratis proeftraining

Wil je eerst uitproberen of Personal Training iets voor je is? Ervaar zelf de voordelen van deze manier van trainen door middel van een gratis proeftraining. Wij laten je graag zien dat het de investering in jezelf waard is. Vraag nu een gratis proeftraining aan via onderstaand formulier.