Search

Over ons

In onze sportschool staat kennis, kwaliteit en aandacht centraal. Wat betekent dit voor u als lid van Bodyfit? Dat leest u in de onderstaande 10 pluspunten:

  1. 1. Begeleiding – Op maat, van hoog niveau & passend bij jouw doelstelling.

 

  1. 2. Persoonlijk contact – Vriendelijkheid, elkaar echt leren kennen & gezelligheid.

 

  1. 3. Instructie – Altijd hulp aanwezig voor het correct uitvoeren van jouw training.

 

  1. 4. Kwaliteitsprogramma’s – Breed aanbod, bewezen methodes en gegarandeerd resultaat.

 

  1. 5. Educatie – Gezonde gewoontes aanleren voor een betere levensstijl en een gezond lichaam.

 

  1. 6. Blessurepreventie – Fit en vitaal leven, voorkomen is beter dan genezen.

 

  1. 7. Veelzijdige accommodatie – Veilig, verantwoord en uitdagend sporten, binnen en buiten.

 

  1. 8. Hygiëne >– Een schone en opgeruimde sportschool voor een comfortabele training.

 

  1. 9. Extra’s – Acties, evenementen en gratis koffie, thee, sportdrank, sauna en kinderopvang.

 

  1. 10. Duurzaamheid – Bewuste maatregelen voor een duurzame en leefbare toekomst.

BEGELEIDING

Begeleiding bij Bodyfit staat voor trainingsschema’s op maat, van hoog niveau en precies passend bij jouw situatie en doelstelling. Optimale persoonlijke begeleiding is standaard inbegrepen bij alle abonnementen, is niet alleen bij aanvang maar altijd aanwezig en gaat verder dan fitness: ook op voedingsgebied helpen we je graag met onze eigen voedingsapp en een handig e-book. Alles om jouw persoonlijke doelstelling te halen!

2. PERSOONLIJK CONTACT

Persoonlijk contact bij Bodyfit staat voor vriendelijk personeel met een stralende glimlach, genoeg tijd om met iedereen even praatje te maken tijdens trainen en achteraf even bijpraten in de koffiehoek. Wij willen onze leden écht leren kennen, zodat iedereen zich thuis voelt en met veel plezier komt trainen. We zien onszelf graag als een sportvereniging waar veel ruimte is voor sociaal contact en gezelligheid.

3. INSTRUCTIE

Instructie bij Bodyfit staat voor deskundig personeel met veel kennis van het menselijk lichaam, functionele bewegingen en technieken van krachttraining. We helpen je graag met het correct uitvoeren van alle oefeningen, ook als je al een tijdje bij ons traint. Je kunt dan ook altijd bij één van onze trainers terecht met vragen over een correcte techniek, de juiste houding of een trainingsmethode.

4. KWALITEITSPROGRAMMA’S

De kwaliteitsprogramma’s van Bodyfit staan voor de lessen, trainingen, methodes en hulpmiddelen die wij gebruiken om jou te helpen met het bereiken van je doel. Ons aanbod is breed: fitness, groepslessen, Personal Training (afvallen, spiergroei, sportspecifiek). De methodes die we gebruiken zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zorgen daarom voor een gegarandeerd resultaat.

5. EDUCATIE

Educatie bij Bodyfit staat letterlijk voor ‘leren’. Wij zien onszelf niet alleen als een sportcentrum, maar ook echt als een sportschool. Het is onze taak om jou helpen te begrijpen waarom je doet wat je doet om jouw doel te bereiken. We willen je handvaten en kennis bieden om gezonde gewoontes aan te leren die bijdragen aan een gezond leven. Op die manier is de kans groter dat je jouw levensstijl positief kunt verbeteren!

6. BLESSUREPREVENTIE

Blessurepreventiebij Bodyfit staat voor een fit en vitaal leven door verantwoorde voeding, genoeg beweging en voldoende kennis van een gezond levensstijl. Wij kijken verder dan de sportdoelstelling en bieden de juiste hulp om blessures te voorkomen. Als je toch geblesseerd raakt zorgt onze unieke samenwerking met Fysio Totaal ervoor dat de revalidatie snel en soepel verloopt.

7. VEELZIJDIGE ACCOMMODATIE

De veelzijdige accommodatie van Bodyfit biedt voor iedereenvoldoende uitdagende mogelijkheden om veilig en verantwoord te sporten. Met lekker weer is het zelfs mogelijk om buiten te trainen! Door de uitgebreide keuze aan materialen is er voor ieder wat wils. Mis je nog iets qua materiaal? Laat het ons gerust weten, wij staan altijd open voor tips!

8. HYGIËNE

Hygiëne bij Bodyfit staat voor een schone en opgeruimde sportschool waar je op een comfortabele manier kunt trainen. Wij hechten veel waarde aan onze hygiëne en hebben daarom een structureel schoonmaakprotocol dat elke avond wordt uitgevoerd, zodat we de volgende dag weer fris kunnen beginnen.

9. EXTRA’S

Wij doen graag iets extra voor onze leden, als blijk van waardering dat jij ervoor kiest om bij ons te sporten. Het hele jaar door organiseren we daarom leuke acties, wedstrijden en challenges -uiteraard inclusief een leuk cadeautje voor de winnaar! Als lid van Bodyfit kun je daarnaast ook onbeperkt gebruik maken van onze koffie, thee, sportdrank, sauna en de kinderopvang.

10. DUURZAAMHEID

In het kader van duurzaamheid denken wij graag aan het milieu en de toekomst. Wij dragen ons steentje bij door het afval te scheiden, de sauna alleen op aanvraag aan te doen en door afwasbare kopjes en glazen te gebruiken in plaats van wegwerpbekers. Zo zorgen we met z’n allen voor een duurzame planeet!