Abonnementen & tarieven 2020

Bij Bodyfit bepaal jij zelf hoeveel begeleiding je nodig hebt om jouw doelstelling te behalen. Wij bieden verschillende abonnementen met bijbehorende begeleidingspakketten aan, variërend in meer of minder begeleiding op het gebied van voeding en training. Meer informatie over de onderdelen van alle begeleidingspakketten vind je onder de afbeelding.

TOELICHTING BEGELEIDINGSPAKKETTEN

Fitness & groepslessen
ʻFitnessʼ staat voor vrij trainen in de grote zaal, met cardio-apparaten, krachttoestellen, losse gewichten en ander fitnessmateriaal. ʻGroepslessenʼ staat voor alle lessen met een instructeur in de grote zaal (beneden) en de kleine zaal (boven). Bekijk het groepslesrooster en schrijf je in via de app.

Fitnessschema & uitleg
Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Daarom is een persoonlijk fitnessschema standaard inbegrepen bij alle abonnementen. Na een uitgebreide intake neemt een trainer 1-op-1 het hele schema met je door, inclusief uitleg en instructie over de juiste techniek van alle oefeningen.

Evaluatie
Na uitleg en instructie ga je zelf een aantal weken aan de slag met je persoonlijke fitnessschema. Vervolgens plan je een evaluatiemoment in met jouw trainer, om de gemaakte progressie te bespreken en waar nodig bij te sturen. Hoe vaak je evalueert is afhankelijk van het gekozen begeleidingspakket. Vaker evalueren = meer controle = beter resultaat.

Persoonlijk trainingsplan
Bij begeleidingspakketten 3 t/m 5 kun je gebruik maken van een persoonlijk trainingsplan. Dit is uitgebreider dan een persoonlijk fitnesschema en bevat bijvoorbeeld meerdere verschillende trainingen per week, inclusief aanbevolen gewichten en herhalingen en progressiemodellen. Zo weet je precies wat je elke training van de week moet doen om het beste resultaat te behalen.

1-op-8 training
Een groepstraining met maximaal 8 personen en 1 trainer, gericht op het opbouwen van kracht en conditie én het aanleren van de juiste techniek van losse krachtoefeningen. De trainingen duren 45 minuten en worden meestal in circuitvorm gegeven. De trainer corrigeert én motiveert!

1-op-4 training
Bij de 1-op-4 trainingen is nóg meer ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. De trainingen duren 60 minuten en zijn vooral gericht op het opbouwen van kracht en het aanleren van een correcte houding tijdens alle belangrijke bewegingen en oefeningen.

1-op-1 training (Personal Training)
Bij een 1-op-1 training sta jij centraal. De trainer richt zijn volledige aandacht op jou en je doelstelling. Met een uitgedacht trainingsplan en échte persoonlijke begeleiding behaal je jouw doel sneller, beter en makkelijker. Een 1-op 1 training duurt 60 minuten.

Voedingsdagboek (app)
Als lid van Bodyfit heb je toegang tot de Virtuagym app. Met de voedingsapplicatie van Virtuagym kun je zelf je doelstelling bepalen (bijvoorbeeld: afvallen) en bijhouden wat je moet eten om deze doelstelling te halen. Hulp met instellen van dit Voedingsdagboek via de app is standaard inbegrepen bij alle abonnementen.

Meten & wegen
Meten = weten. Daarom beschikken we over een speciale weegschaal, die je lichaamssamenstelling meet en doorstuurt naar de Virtuagym app. Zo heb je altijd inzicht in de voortgang van je gewicht, vetpercentage en spierpercentage, zodat je weet of het voedingsplan in de app goed is afgestemd op jouw doelstelling. Vaker meten & wegen zorgt voor meer controle en meer resultaat.

Feedback voedingsapp
Vanaf begeleidingspakket 2 is feedback op jouw voedingsdagboek in de voedingsapp inbegrepen. Dit betekent dat je structureel advies krijgt van een trainer over dat wat je eet en invult in de app. We geven tips via Whatsapp of e-mail, zodat je jouw voedingsplan nog beter (en makkelijker) kunt volgen en wij je indien nodig kunnen bijsturen. Een goede stok achter de deur voor de moeilijke momenten!

1-op-1 voedingscoaching
Vanaf begeleidingspakket 2 kun je ook gebruik maken van 1-op-1 voedingscoaching. Dit betekent dat je structureel face-to-face afspreekt met jouw coach om de voortgang op het gebied van voeding te bespreken. Tijdens deze afspraak beantwoorden we al jouw vragen, krijg je handige voedingstips en kunnen we je helpen om je mindset te verbeteren.

Weekmenu op maat (persoonlijke maaltijd-app)
Bij begeleidingspakket 4 en 5 ontvang je een volledig en flexibel maaltijdplan. Dit plan wordt opgesteld op basis van jouw persoonlijke gegevens: werk, sport, leefstijl, doelstelling. Het bevat meerdere recepten per maaltijd (ontbijt, lunch, snack, diner) met makkelijke, lekkere gerechten die qua hoeveelheden precies passen bij jouw doelstelling.

Vragen?
Heb je vragen over onze abonnementen of begeleidingsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens, of plan een gratis proefles in om onze sportschool vrijblijvend uit te proberen.

Bodyfit Wierden
Tel. 0546 – 57 16 90
Nijverheidsstraat 7
info@bodyfitwierden.nl