Zoek

Fitness Almelo

BodyFit Fitness regio Almelo met persoonlijke begeleiding

Wat voor training je ook doet bij BodyFit fitness regio Almelo, het belangrijkst is dat je de training zo goed mogelijk uitvoert. Want hoe beter je de oefening uitvoert, hoe effectiever deze is en hoe kleiner de kans op blessures door verkeerde belasting. Daarom krijg je bij ons persoonlijke begeleiding van uitstekend opgeleide, kundige trainers. Zij helpen je op weg, geven je uitleg over de oefeningen, corrigeren je als je oefeningen niet helemaal correct uitvoert en motiveren je om nét dat beetje extra te geven. Zo haal je jouw doelen op een leuke, motiverende en effectieve manier. Je voelt je topfit en gezond!

De krachttoestellen van BodyFit Fitness regio Almelo

De professionele fitnessruimte van BodyFit fitness regio Almelo is ingericht met een compleet assortiment krachttoestellen voor versterken van spieren door het hele lichaam. Voor het versterken van de benen kun je gebruikmaken van onder meer de legpress, legcurl, legextension, lowroll en abductor. Voor sterkere schouders en armen gebruik je de shoulderpress, chestpress en lat machine en voor het trainen van je core de abdominal crunch. Voor het trainen van uiteenlopendespiergroepen bieden wij ook een ruim aanbod losse trainingsmaterialen, zoals dumbells, kettlebells, matten en bankdrukbanken.

De cardiotoestellen van BodyFit Fitness regio Almelo

In de cardioruimte van BodyFit Fitness regio Almelo vind je diverse toestellen van Life Fitness, zoals crosstrainers, loopbanden, roeiapparaten en hometrainers. De toestellen van Life Fitness zijn aangenaam, esthetisch en functioneel, ontworpen met wetenschappelijke kennis van het menselijk lichaam om de natuurlijke beweging van elk mens te stimuleren.

De groepslessen van BodyFit Fitness regio Almelo

In onze twee ruime groepsleszalen verzorgen wij diverse  groepslessen. Deelname aan onze groepslessen is geschikt voor iedereen. Of je nou topfit bent of wat lichamelijke beperkingen ervaart, jong of oud bent , man of vrouw in topconditie of nog fit moet worden, het maakt niet uit bij BodyFit fitness regio Almelo. Iedereen voelt zich thuis tijdens leuke, gezellige en laagdrempelige groepslessen. Je kunt kiezen uit onder meer High Intensity Interval Trainingen (HIIT), Pilates, Booty, Fit & Shape, Bootcamp, Circuittraining, Balance, Cycle, Power, Step, Xcore en FX8. Speciaal voor kinderen en jongeren bieden wij Judo Kids.

Vraag hier je gratis proefles aan

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.