Search

Sportschool Almelo

BodyFit Sportschool regio Almelo: een mooie mix van lekker sporten en gezelligheid

Zoek je een sportschool in Almelo en omgeving? Een fitnesscentrum waar je lekker jezelf kunt zijn, zo ontspannen of fanatiek kunt sporten als je zelf wilt en waar het ook nog eens hartstikke gezellig is? Kom naar BodyFit Wierden. Ons aanbod aan fitness en groepslessen is bijzonder groot, wij bieden sportmogelijkheden voor iedereen. Je krijgt bij ons persoonlijke begeleiding voor maximaal effect van je workout en minimale kans op blessures. Gebruik van onze sauna en kinderopvang is gratis, evenals de dranken in onze gezellige coffeecorner.

Deskundige begeleiding bij BodyFit Sportschool regio Almelo

Onze trainers en coaches zijn deskundigen op het gebied van krachttraining, beweging en het functioneren van het menselijk lichaam. Er zijn altijd minstens twee trainers in onze sportruimtes aanwezig die je graag helpen bij het correct uitvoeren van je workout: de juiste techniek, houding of trainingsmethode. Ook kun je ze altijd aanspreken als je vragen of opmerkingen hebt.

Diverse extra’s voor ontspannen sporten bij BodyFit Sportschool regio Almelo

Sporten is ontspanning door inspanning. Wat is er nou lekkerder dan even ontsnappen aan de dagelijkse routine met een actieve workout. Wij vinden dat ontspannen sporten motiveert, daarom biedt BodyFit sportschool regio Almelo verschillende extraatjes:

Gratis dranken

Even lekker ontspannen en bijkletsen tussen de workouts door of na afloop van het sporten kan in onze gezellige coffeecorner. De koffie, thee en sportdranken zijn gratis voor al onze leden.

Gratis sauna

Wat is er nou lekkerder dan even ontspannen in de sauna nadat je eerst even lekker actief hebt gesport? En dat is nog niet alles, want de sauna is ook nog eens heel gezond voor je lijf en leden. Daarom bieden wij voor al onze sporters de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze sauna.

Gratis kinderopvang

Wil je graag sporten, maar is dat lastig omdat je de zorg voor je kinderen hebt? Ook dat is geen probleem bij BodyFit sportschool regio Almelo. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend is onze kinderopvang geopend. Kom dus gerust langs met je kinderen, zij vermaken zich uitstekend en er wordt goed op hen gepast door een professionele kinderoppas. Zo kun je onbekommerd sporten, heerlijk toch?

Vraag hier je gratis proefles aan

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.