Search

Sportschool Wierden

BodyFit Sportschool Wierden: gezellig, persoonlijk en zo fanatiek trainen als je wilt

Sportschool in Wierden gezocht? Kom naar BodyFit. Want bij BodyFit Wierden train je fanatiek, maar is het ook gezellig. Je vindt er een compleet aanbod van professionele fitnessapparatuur, er is een ruim aanbod van groepslessen en na afloop van het sporten mag je er gratis in de sauna. Ook is er gratis kinderopvang.

Persoonlijke begeleiding door onze vakkundige trainers

Of je nu wilt afslanken, meer conditie wilt opbouwen, sterker wilt worden of moet herstellen van een blessure, onze deskundige trainers begeleiden je bij je workouts. Ze helpen je, geven uitleg, corrigeren je als dat moet en motiveren je om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt volop persoonlijke aandacht, onder meer in de vorm van een persoonlijk trainingsschema. Zo train je met maximaal effect en minimale kans op overbelasting of blessures.

Gratis sauna, gratis kinderopvang en gratis dranken in de gezellige coffeecorner

Workouts voor iedereen bij sportschool Wierden

BodyFit Sportschool Wierden biedt workouts voor iedereen. Of je nu lekker relaxed wilt sporten of fanatiek wilt trainen, alles is mogelijk. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, niveau of doelen. Word je bij het sporten wat gehinderd door fysieke beperkingen? Ook geen probleem, bij BodyFit sportcentrum Wierden voelt iedereen zich thuis.

Gezellig sporten motiveert

Is het sporten leuk, dan blijf je gemotiveerd. En gemotiveerd sporten is effectief sporten. Daarom biedt BodyFit Sportschool Wierden volop ruimte voor gezelligheid en sociale contacten. Zo is er een gezellige coffeecorner met gratis koffie, thee en sportdranken voor al onze leden. Ook houden we regelmatig leuke acties, wedstrijden en challenges voor onze leden. En voor de winnaar is er dan natuurlijk ook een prijsje…

Vraag hier je gratis proefles aan

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.